Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tomografie Computerizata

Tomografia computerizata este una din cele mai bune metode imagistice de studiu al toracelui si abdomenului, deoarece furnizeaza imagini detaliate, in sectiune, la nivelul tuturor tesuturilor.

De asemenea, este  una din metodele frecent preferate pentru diagnosticul majoritatii cancerelor, incluzand cancerul pulmonar, de ficat si pancreas, deoarece imaginile ii permit medicului sa confirme prezenta tumorii sa masoare cu exactitate dimensiunea acesteia, s-o localizeze cu precizie si sa evalueze extinderea la nivelul tesuturilor adiacente sau la distanta.

Este foarte utila in diagnosticul si tratamentul unor afectiuni spinale si traumatisme la nivelul mainilor, picioarelor si alte structuri scheletale, deoarece permite vizualizarea inclusiv a oaselor foarte mici, precum si a tesuturilor adiacente moi, cum ar fi muschii si vasele de sange.

Tomografia computerizata este o examinare care joaca un rol important in diagnosticul si tratamentul bolilor vasculare care se pot complica cu accidente vasculare cerebrale, boala cronica de rinichi sau deces.

Contact

+4.0727.99.96.02

office@saintlukas.ro

+4.021.367.32.05

Calea Plevnei nr. 137 C, Bucuresti, Sector 6 Bucuresti, Romania 06001

Parteneri

Lorem ipsum dolor sit amet, in populo eligendi nominati usu, autem aperiam salutandi duo ei.

Certificari ISO

Lorem ipsum dolor sit amet, in populo eligendi nominati usu, autem aperiam salutandi duo ei. Ei eos prodesset mediocritatem, choro ponderum ea has.

Premii

Lorem ipsum dolor sit amet, in populo eligendi nominati usu, autem aperiam salutandi duo ei. Ei eos prodesset mediocritatem, choro ponderum ea has.

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, in populo eligendi nominati usu, autem aperiam salutandi duo ei. Lorem ipsum dolor sit amet, in populo eligendi nominati usu, autem aperiam salutandi duo ei. Lorem ipsum dolor sit amet, in populo eligendi nominati usu, autem aperiam salutandi duo ei.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.