Spital

Avand o echipa de specialisti (medici, chimisti, biologi, asistenti) cu inalta calificare, Laboratorul de analize medicale St Lukas Clinic, ofera pacientilor servicii de laborator de cea mai buna calitate, furnizand rezultatele intr-un timp foarte scurt.

De asemenea, in cazul pacientilor netransportabili, asiguram recoltarea probelor la domiciliu si in anumite cazuri, efectuam analize in regim de urgenta.

Din punct de vedere al pacientilor,  utilizarea unor echipamente moderne si performante,  aduce doua beneficii majore: preturi reduse la analize medicale si siguranta corectitudinii rezultatelor.
Cele doua aspecte sunt consecinte directe ale modului in care personalul este asistat de tehnologia de laborator.
La buna functionare a laboratorului participa si sistemul informatic implementat, reprezentand un sistem complex de stocare si gestionare a bazelor de date.

Contact

+4.0727.99.96.02

office@saintlukas.ro

+4.021.367.32.05

Calea Plevnei nr. 137 C, Bucuresti, Sector 6 Bucuresti, Romania 06001

Specialitati

Medici

Preturi

Serviciile noastre se adreseaza urmatoarelor categorii de clienti:

  • pacienti individuali sau cu bilet de trimitere din partea a medicului specialist /de familie;
  • persoane asigurate la Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti si Casa OPSNAJ Bucuresti;
  • diverse firme sau institutii cu care se colaboreaza pe baza de contract.

Preocuparea permanenta a conducerii cat si a personalului Laboratorului St Lukas Clinic, o reprezinta calitatea serviciilor oferita pacientilor.

Satisfacerea nevoilor clientilor, diversificarea si inalta calitate a serviciilor medicale oferite, precum si educatia medicala continua sunt principalele obiective ale laboratorului de analize St Lukas Clinic.

Analize medicale

Efectuam aproximativ 300 tipuri de analize, dintre care:

  • rezultatele analizelor HIV si VDRL (necesare in cazul casatoriilor si adoptiilor), cele solicitate in cadrul procesului de angajare, cele pentru obtinerea permisului auto si port-arma cat si pentru controalele periodice – sunt oferite in aceeasi zi cu cea a solicitarii;
  • teste rapide „helicobacter pylori”, pentru depistarea ulcerului, gastritei, adenocarcinomului duodenal gastric, pentru depistarea hepatitei cu virus B si C, teste inflamatorii;
  • exudat faringian, nazal, secretii vaginale, secretii oculare, coproculturi, uroculturi, inclusiv antibiograme;
  • depistarea si identificarea micelii, inclusiv fungigrame;
  • toata gama de analize imunologice.