Medicina Muncii

Saint Lukas, lider in domeniul serviciilor medicale profilactice si de medicina muncii pentru angajati, ofera o gama extinsa de servicii prin intermediul retelei sale de spitale, clinici, cabinete, laboratoare medicale si parteneri care acopera intreaga tara.

Cei 18 ani de experienta in colaborarea cu cele mai importante companii din Romania ne permit sa oferim abonamente de medicina muncii personalizate pentru clientii nostri si sa acoperim orice cerinta in vederea asigurarii sanatatii angajatilor.

 

Pentru fiecare dintre clientii nostri (companii, angajati, pacienti) putem oferi pachete individualizate de medicina muncii ce tin cont de toate solicitarile specifice, conditiile speciale si particularitatile semnalate, permitand acces asistat, rapid si eficient catre toata gama de servicii medicale disponibile.

 

Asiguram servicii medicale profilactice si de medicina muncii tuturor tipurilor de companii de stat sau private, indiferent de domeniul de activitate, de numarul de angajati sau de locatiile in care acestea isi desfasoara activitatea.

Pachetele de medicina muncii Saint Lukas sunt proiectate pentru a acoperi cele mai importante si mai des intalnite necesitati medicale ale clientilor nostri.

Indiferent de extinderea si gradul de individualizare solicitate de catre clientii nostri pachetele de preventie si tratament sunt oferite la tarife convenabile, constituind varianta cea sigura si mai economica prin care companiile se ingrijesc de starea de sanatate si de forma fizica a angajatilor lor.

 

Pe website-ul nostru gasiti o prezentare generala a tipurilor de abonamente medicale disponibile pentru persoane fizice sau juridice. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati la adresa medicina.muncii@saintlukas.ro, la numarul de telefon 0734.441.924 sau sa accesati butonul CERE OFERTA PERSONALIZATA

 

Servicii de medicina muncii asigurate clientilor Saint Lukas

 

 • MEDICINA MUNCII – Control medical la angajare, periodic, la reluarea activitatii, supraveghere speciala, raportari periodice, protectia maternitatii la locul de munca, vizarea concediilor medicale, cursuri de prim-ajutor;
 • SIGURANTA TRANSPORTURILOR – Eliberare fisa medicala si aviz psihologic conform normativelor in vigoare;
 • PACHETE PROFILACTICE INDIVIDUALIZATE – Servicii medicale preventive si de screening;
 • CONSULTATII, ANALIZE DE LABORATOR, PROCEDURI MEDICALE DIVERSE – Acoperire integrala sau cu discounturi semnificative;
 • PROTOCOL DE SARCINA IN REGIM AMBULATOR – Acoperire integrala sau cu discounturi semnificative;
 • IMAGISTICA MEDICALA – Acoperire integrala sau cu discounturi semnificative;
 • STOMATOLOGIE
 • TERAPIA DURERII – Singurul centru specializat dedicat pentru pentru tratarea durerii si a patologiilor conexe;
 • SOMNOLOGIE – Acces prioritar si discounturi semnificative;
 • SERVICII DE OPTICA MEDICALA;
 • REMEDIA – beneficii si reduceri individualizate in reteaua farmaciilor REMEDIA, special conceput si negociate pentru clientii SAINT LUKAS;
[]
1 Step 1
Nume
Oras
Telefon
Previous
Next

Contact Saint Lukas

+4.0727.99.96.02

office@saintlukas.ro

+4.021.367.32.05

Calea Plevnei nr. 137 C, Bucuresti, Sector 6 Bucuresti, Romania 06001