Cercetare

De la infiintarea sa in anul 1999 si pana in prezent, Saint Lukas a continuat sa se dezvolte, devenind unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul medical.
In cei 16 ani de existenta, Saint Lukas a furnizat in ambulatoriul de specialitate, servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate, precum consultatii si investigatii clinice, analize de laborator, medicina muncii, medicina de familie.

Serviciile prezentate pot fi efectuate si in regim decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Saint Lukas fiind lider pe acest segment.
Datorita serviciilor medicale integrate pe care le furnizam, incurajam relatiile pe termen lung cu pacientii prin oferirea unor planuri personalizate pentru tratament si monitorizare a starii de sanatate, in prezent deservind peste 150.000 pacienti pe an.

Ca urmare a procesului continuu de investitii majore in aparatura de ultima generatie, a eforturilor pentru acoperirea tuturor cerintelor RENAR pentru intreaga gama de analize medicale, Laboratoarele Saint Lukas efectueaza o gama de peste 800 de tipuri analize.

Investitiile continue in aparatura si echipamente de laborator moderne si performante au dus la obtinerea de preturi reduse, timp de executie a analizelor scurtat, capacitate de lucru sporita cat si la oferirea garantiei corectitudinii rezultatelor.

Medical Group Saint Lukas detine urmatoarele avantaje competitive:

  • sistem logistic performant pentru transportul probelor biologice, cu autoturisme proprii, dotate in conformitate cu normele in vigoare;
  • sistem informatic integrat – permite pastrarea confidentiala a datelor, minimizarea erorii umane si reducerea perioadei de eliberare a rezultatelor;
  • proiectarea, implementarea si imbunatatirea continua a sistemului de management al calitatii duce la cesterea continua a capacitatii si serviciilor oferite.

Dispunem de o echipa medicala de top, tanara si motivata, formata din peste 500 de specialisti (medici, biologi, biochimisti, chimisti, asistenti de laborator), ce isi dedica fiecare zi pacientilor, cu profesionalism si atentie.

Contact

+4.0727.99.96.02

office@saintlukas.ro

+4.021.367.32.05

Calea Plevnei nr. 137 C, Bucuresti, Sector 6 Bucuresti, Romania 06001

Intregul personal este inclus intr-un program de perfectionare continua, sustinut de companie, prin intermediul caruia specialistii nostri sunt in permanenta la curent cu toate noutatile din domeniu.

Colaboram cu mai mult de 50 de parteneri din domeniul medical, printre care societati de asigurari, centre de dializa cat si centre medicale.

Misiune, Viziune, Valori

  • Misiunea noastra este de a oferi zilnic servicii medicale accesibile si la cele mai inalte standarde de calitate.
  • Viziunea noastra este de a oferi o grija deosebita fiecarui pacient in parte prin solutii medicale personalizate.
  • Valorile dupa care ne ghidam activitatea sunt: siguranta, excelenta, accesbilitatea, disponibilitatea, eficienta si integritatea.